Ondanks al zijn verdiensten is de penis nog steeds een grillig instrument dat constant moet worden afgesteld. Of het een kwestie van handen is!

Ten eerste zijn er drie! Oh nee, ze vertellen ons hier die twee. Dit vermindert enigszins de pathos van het artikel. Maar toch, er zijn duidelijk meer handen dan een penis, en als je met vingers telt, zelfs een orde van grootte.

Ten tweede hoef je je handen niet te voeden met blauwe pillen, zodat ze de hele nacht wonderen van kracht en veerkracht vertonen, om nog maar te zwijgen van de kamagra bestellen belgie anderhalve minuut die je normaal gesproken aan seks besteedt.

En ten derde kunnen handen worden gebruikt, zelfs in die minuten dat ze normaal gesproken niet op uw deken liggen. Dat wil zeggen, tijdens het voorspel, tijdens de seks en direct daarna

.

En als je ideeën nodig hebt om je handen de vrije loop te laten, kun je ze krijgen… ja, in ieder geval uit dit artikel!

Haar gezicht en hoofdhuid

Laten we meteen een reservering maken: we zullen in het artikel niet ingaan op de gevallen van latente en expliciete sadomasochisten die wachten om een ​​seconde voor het orgasme en onmiddellijk daarna een beetje gewurgd te worden — bij de haren gegrepen en in een wafelijzer geschoven. Ja, zulke vrouwen zijn niet ongewoon.

Maar je hebt waarschijnlijk zelf geleerd om ze te onderscheiden van alle anderen (en niet betrokken te raken) — hetzij door abnormale gehoorzaamheid, of door projectief wrede behandeling van u. Onze tips zijn bedoeld voor vaste partners.

dus het gezicht. Het is logischer om met hem te beginnen, omdat dit het enige deel van het lichaam is dat een vrouw open heeft, terwijl ze anders perfide gekleed blijft. Zelfs vrouwen zonder baard krijgen kleine haartjes die niet op het gezicht te zien zijn.

Hun vooral veel op plaatsen waar de hoofdhuid eindigt: op het voorhoofd, tempels, verre buitenwijken van de wang en achter de nek. Deze zones zijn uiterst erogenisch, maar tijdens de gebruikelijke sessie kussen om hun lippen en taal problematisch te strelen.

Echt haar, zoals oudere broers, staan ​​op de bescherming van haren: gevuld in de mond en blijf aan de lippen. Hier kom je met de handen! Tijdens de kussen streelt u de wangen en whisky met de toppen van de vingers, bewegend en vanuit het midden (de zogenaamde neus) naar de randen van het gezicht.

Druk niet op uw vingers met inspanning, uw taak — Indien mogelijk, streel niet de huid, maar die haastig. Daarom moeten de aanrakingen licht zijn. Als je diep in je haar wilt gaan, kun je vergroten: het hoofd van het hoofd is minder gevoelig. Massage-hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen, die speciale aandacht besteedt aan de orenzones.

Het is ook niet verboden om met je vinger langs de wenkbrauwen te gaan (ook als deze getekend zijn, er moeten nog gevoelige follikels onder de huid zitten) of lippen. Tegelijkertijd zou het fijn zijn om geen pilafresten op je vingers te hebben. Laat ze in ieder geval zo zuiver mogelijk zijn, zodat je prelude niet verpest wordt door het spook van walging.

Maar dit is niet nodig

U hoeft de lippen van uw partner niet met uw vinger te openen (vooral als u onbekend bent) en, sluw knipogend, dieper in te steken. Ze wist al dat je zinspeelde op orale seks toen je met je vinger over haar lippen ging. Verdere vooruitgang kan de vrouw vervreemden, althans in het stadium van het voorspel.

Uiteindelijk, als je haar amandelen wilt aanraken (omdat je de jouwe al lang niet meer hebt gehad en je hebt gemist), kun je dit later doen, tijdens de seks, wanneer alle barrières zullen instorten. Daarnaast streel je de neus of het gebied rond de ogen niet met je vingers: hier is het natuurlijker voor pus­lippen of tong.

Haar borsten

Uitstekende halteplaats op weg naar de hoofdbunker. De belangrijkste schoonheid van de borst is dat deze zich bij de meeste vrouwen aan de voorkant van de borst bevindt, waardoor las­haar schoppen zonder kussen en oogcontact te onderbreken. En hij is, zoals je weet, erg belangrijk tijdens het voorspel, vooral met een nieuw bureau­nerchey.

Bij het omgaan met borsten laten mannen zich meestal leiden door tegenstrijdige en fundamenteel verkeerde principes: ze negeren de kleine volledig, ze proberen de grote harder te knijpen.

Ondertussen bevinden de zenuwuiteinden zich hier niet ver van het oppervlak, en hun aantal is niet afhankelijk van de grootte van de buste. Daarom is het beter om elke borst te bedekken en deze met je handpalm te strelen.

Een andere strategie: gebruik je vingers om spiralen op de borst te tekenen, van boven naar beneden. De tepel is, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, praktisch ongevoelig, wat niet gezegd kan worden over de tepelhof eromheen.

Negeer ook niet de sleutelbeenspieren (de driehoekige spieren die van de borst naar de oksel lopen): ze zijn meestal responsief en erogeen, vooral als je de verleiding kunt weerstaan ​​om je partner te kietelen.

Nou, als je zeker het geluk wilt knijpen dat op je is gevallen, doe het dan door je borst op te tillen. Dus je kunt aandacht besteden aan het gebied eronder, dat zelden het geluk valt om dol op te zijn.

Je kunt ook je borsten bij elkaar brengen — het vergroot ze visueel. Als je partner erop stond je vrienden en de telefoniste de slaapkamer uit te jagen, laat haar dan tenminste zichzelf bewonderen en op zichzelf neerkijken.

Maar dit is niet nodig

Trek uw borst nooit naar beneden en knijp er nooit in aan de bovenkant! Een buste van elke grootte neigt naar de grond onder invloed van de zwaartekracht, dus de huid erboven staat onder spanning en wordt vaak pijnlijk gevoelig. Deze situatie wordt vaak verergerd tijdens de menstruatie.

Haar voeten

Ze zitten tot aan de oogbollen volgepropt met zenuwuiteinden, zodat sommige vrouwen het zogenaamde ontoereikende orgasme kunnen ervaren door slechts één stimulatie van de grote tenen of de kussentjes eronder. We wensen je natuurlijk van harte zo’n ervaring, maar het is geen doel op zich.

Uiteindelijk zijn de voeten gewoon leuk om te bogen, vooral sinds parallel hiermee kan worden gevuld met meisjes slipje, sokken of flippers. Hoewel de neus­Ki kan gewoon worden achtergelaten: het Kinsey Institute (Institute for Sex Research at Indiana University) vond op de een of andere manier een positieve correlatie tussen de temperatuur van de benen van een vrouw en het orgasme.

Sindsdien lijkt niemand het onderzoek te hebben herhaald, maar er zijn geen weerleggingen gemeld. Wat de voeten betreft, hun geheim is: «niet-kietelende stimulatie» ligt in het vertrouwen van uw acties.

Je moet met een stijve hand in de voet knijpen, en het zou fijn zijn om hem niet te breken en niet aan het eelt te plukken, wat helaas niet ongebruikelijk is voor modeslachtoffers. Eerst kun je de bovenkant van je voet strekken, van de enkel tot de basis van je tenen, dan — lijn van pads op de zool.

Wrijf ze in een cirkelvormige beweging met je duimen. Je kunt hetzelfde doen met de hiel, zo niet luiheid, maar onthoud: haar erogeniteit is bijna nul. Beter einde door je vingers te stimuleren: trek ze omhoog en masseer, heen en weer zwaaiend.

Maar dit is niet nodig

De meest netelige plek — voetboog, vooral de buitenrand. En nog iets: zelfs als je een vrouw een voetmassage geeft als onderdeel van een algemene cursus en geen seks met haar gaat hebben (hoewel, als je het ons vraagt, dit vreemd is), gebruik dan geen olie en eland­als je niet wilt giechelen. De meeste voeten zijn alleen bestand tegen strelingen in de droge stimulatiemodus.

Haar heupen en billen

Als het op seks aankomt, hopen we dat je geen tijdschrift op deze pagina binnen handbereik hebt, dus onthoud het belangrijkste. Als de vrouw bovenop zit, aarzel dan niet om haar heupen en kont op alle mogelijke manieren te aaien en te aaien. De laatste kan zelfs worden geperst.

Trek de billen echter in geen geval opzij, hoe u ook wilt, zonder onderbreking, om te zien wat erop is getatoeëerd.

Feit is dat het eerste derde deel van de vagina (ondiep) bij de meeste vrouwen het gevoeligst is. Door de billen te spreiden, verminder je het contact van je penis met dit strategisch belangrijke gebied.

Als je je partner wilt helpen bewegen, ondersteun dan altijd haar heupen, niet haar achterste. Nou, als je er zelf bovenop zit, probeer dan voor eens en altijd niet met je hele lichaam op de vrouw te gaan liggen (al is dat handig, ja, we geven het toe), maar over haar knielen.

Schuif je handen onder haar kont en til haar over het bed — niet de hele vrouw, maar alleen wat in de handen was. Als de partner flexibel is, kan ze zelfs een onvolledige brug maken, leunend tegen het bed (of waar je ook aan het sporten bent) met schouderbladen en voeten.

Dit zorgt ervoor dat de delen die bij seks betrokken zijn, nauwer op elkaar aansluiten.

Ja, en meer over de priester: aangezien je niet kunt trekken, geef haar dan tenminste een pak slaag. Als een vrouw uit een van die unieke, die niet van spanking houdt, zal ze niet aarzelen om je erover te vertellen. Een koel glijmiddel (je kunt het in een condoom buiten het raam hangen) met verdoving kan nieuwigheid geven aan vervelende teenslippers.

Als je het op het gekwelde oppervlak van de priesters aanbrengt, zal elk sterk effect een temperatuurcontrast creëren, je hoeft alleen maar je hand te pakken. Onthoud gewoon dat elke manipulatie van smeermiddel in het gebied van haar achterste de nieuwe partner kan schrikken.

Maar dit is niet nodig

Als we een vrouwenblad waren, zouden we nu onze toevlucht moeten nemen tot een hoop eufemismen zoals: «probleemgebieden». En dus — Laten we eerlijk zijn: als je partner cellulitis heeft of overgewicht heeft, vertel het haar dan ten eerste nooit, ongevoelige bruut.

Ten tweede, handel niet op de heupen en billen zodat de problemen duidelijk worden. Sla niet van onder naar boven, knijp niet in de huid of schud zegevierend met verschillende zachte rondingen. Zeker als er een spiegel bij het bed staat.

Haar handen

Handboeien, een matras met bevestigingsriemen en een kruis dat aan kettingen aan het plafond hangt, met al hun gemak, kunnen uw willekeurige gast afschrikken. Bij onbekende partners kun je je dus beter beperken tot de volgende techniek.

Tijdens seks in missionarishouding (je moet haar ook een keer proberen), pak haar polsen en spreid met een vastberaden beweging je armen zijwaarts en druk ze tegen het bed. Om de polsen niet te belasten, verplaats je je lichaamsgewicht vooraf naar je benen of laat je je hoofd op het hoofdbord rusten.

Als onderdeel van het voorspel heeft deze polstruc geen zin: er zijn daar geen speciale zenuwuiteinden.

Maar nadat je het hebt gedaan, zul je hoogstwaarschijnlijk de breedte van de erotische horizon van je partner begrijpen. Als ze niet protesteert, fronst of bijvoorbeeld roept: «Ja Jezus ik ben bij je!» — er is een kans dat ze andere masochistische grappen leuk zal vinden.

In het geval van een positieve reactie, kunt u proberen zachtjes met de handen te wringen, zachtjes te slaan en te binden met een sjaal die net rond het bed heeft gelegen sinds u een zere keel had.

In geval van negatief — schakel over naar klassiekers: streel de onderarmen van je partner en verstrengel de jouwe met haar vingers.

Maar dit is niet nodig

Handen kunnen ook kietelen. Wees daarom voorzichtig met strelen in het gebied van de schouders, oksels en ellebogen. Het is beter om helemaal niets met de ellebogen te doen: manipulaties in dit gebied kunnen behoorlijk pijnlijk zijn.

Als je je partner wilt draaien of haar in een of andere houding naar je toe wilt trekken, pak haar dan bij de schouders of heupen.

Haar rug

Over het algemeen is een massagehandboek hier handiger voor u — al was het maar omdat het zwaarder is en het veel handiger is om er diepliggende spiervezels mee te stimuleren dan met handen of een tijdschrift. Erogene zones op de rug — massa, maar tijdens seks zijn ze niet altijd bij de hand.

Het meeste wat je kunt doen zonder seks in massage te veranderen of het risico te lopen je evenwicht te verliezen, — in de knie-elleboogpositie, schuif uw vingertoppen soepel langs de ruggengraat van de partner. Sommige vrouwen zouden volgens hen zo’n streling helpen om een ​​orgasme te ervaren — de sleutel is verrassing.

Maar voor en na seks met de rug kun je alles doen. Het is gevoelig genoeg om te reageren op de geringste aanraking (let vooral op de onderkant, die is bedekt met zgn «perzik pluisjes» — fijne haartjes), maar kan zelfs tegen een druppel hete wax. Nou, je snapt de hint. Het belangrijkste is dat het gewoon was moet zijn, geen sigarenas.

Maar dit is niet nodig

De nieren liggen enkele centimeters van het oppervlak van de rug en worden, in tegenstelling tot veel andere organen, niet beschermd door botten. Druk op het niergebied kan zeer onaangenaam zijn. Daarom, als je niet weet waar ze zijn, vermijd dan gewoon het gebied onder de ribben. Houd je schouderbladen en heiligbeen vast.

Haar buik en onder

De meeste vrouwen, zelfs toen ze nog meisjes waren, beginnen het lichaam op een heel andere manier onder de knie te krijgen dan jij het doet.

Dat wil zeggen, wanneer een jonge peperstrooier zichzelf wil behagen, legt ze haar hand zo dat haar handpalm op het schaambeen ligt, en haar vingers — je weet waar. Dit is de verkeerde (onaangepaste) aanpak, maar went er vaak aan.

Daarom, als je je handen wilt bezighouden met het voordeel van je partner, klamp je dan van achteren aan haar vast of leg haar op je borst en buik. Het is het gemakkelijkst om dergelijke liefkozingen in het bad te beginnen.

Plaats de basis van je handpalm op het schaambeen van je bureau­nershi, buig je vingers (het is beter om met meerdere een zo groot mogelijk gebied te bedekken) en begin haar schaamlippen te strelen in een cirkelvormige beweging.

Het is niet verboden om je handpalm nog lager te laten zakken en met je vingers over het kruis te strijken — deze term, die elke zesdeklasser aan het lachen kan maken, verbergt het huidgebied tussen de vagina en de anus. Dit is een gevoelig gebied dat meestal goed reageert op lichte druk en aaien.

Maar terug naar de lippen. Streel ze voorzichtig, met een geleidelijke toename van de snelheid. Als uw taak — orgasme van de partner, vroeg of laat zul je de clitoris in de huidplooien moeten vinden en deze met je vingers met lichte druk moeten rollen.

Anders kun je direct naar seks gaan. Laat de tweedehandse niet chillen — laat haar de borsten of slagen doen met de klok mee de buik van de partner.

Maar dit is niet nodig

Weersta de verleiding om te controleren of de scap hetzelfde is­voelde alsof de jouwe in de navel van vrouwen drijft: de navel met je vingers aanraken kan onaangenaam zijn, vooral als deze uitsteekt en zich niet in de diepte verbergt.

zijn diepten

Het is oké dat je vingers veel dunner en flexibeler zijn dan een penis, — verander dit nadeel in waardigheid! De gereserveerde innerlijke wereld van een vrouw is onderworpen aan juist zulke onderzoekers. Je moet er niet dieper op ingaan voor de seks (vanwege het gebrek aan natuurlijke smering kan de procedure pijnlijk lijken voor je partner), maar in plaats van of erna.

Niet als je een marathon hebt gelopen: iedereen «Daar» kan oubollig worden ingewreven. Laat een vinger of twee van binnenuit langs de voorkant van de vagina lopen. Trek niet zelf aan de vergrendeling, en vooral niet haken.

De aanraking moet soepel zijn en de druk — licht: de gevoeligheid van de zenuwuiteinden op de wanden van de vagina is veel hoger dan die van die buiten geconcentreerd. Maak cirkelvormige bewegingen, niet heen en weer — ze proefde ze al uit de penis.

Maar dit is niet nodig

Het lezen van verschillende artikelen, zelfs in de meest gerenommeerde publicaties, kan je soms de illusie geven dat er regels zijn in seks, waarvan het niet naleven alles bederft.

In feite kan elke man met twee handen zijn partner gelukkig achterlaten, alleen vertrouwend op geïmproviseerde. Om dit te doen, volstaat het om haar reactie te volgen en haar handen terug in de tijd te trekken, of ze zelfs onder het bed te verbergen.