Hyggelige Overnatningsmuligheder I Nærhed Af Bakken Og Kongens Lyngby

Tilmeld dig Universes nyhedsbrev om science aktiviteter og bliv den første der får besked om Science Camp og Science Days. Senest tre uger før campens start får I en mail med yderligere info omkring campen. • 4 dages program fyldt med naturvidenskab og teknologi. Dejlig beliggenhed – 5 min til Vesterhavet og 5-10 min på gåben ned til hyggeligt havnemiljø. Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser.

  • Så uanset om du vil holde ferie i vores dejlige natur eller bo billigt tæt på København, så kan vi finde overnatning til dig.
  • Til Hjerl Hede, Kongenshus Mindepark, Kalkgruberne i Mønsted eller Daugbjerg og Stubbegård Sø.
  • Fra den vildeste festivalluksus, VIP Camp, til den simple, men billige 1991 tilbyder vi et bredt udvalg af overnatning på Langelandsfestival 2022.

Lige meget om du er til ferier i naturen eller på hotel, er der noget for alle i Bakkelandet ved Horsens. Få et overblik over de forskellige overnatningsmuligheder. Randers City Camp råder over forskellige typer af hytter som opfylder forskellige behov. Der er alt fra den lille primitive spejderhytte til en større luksus hytte med komforten af eget bad og køkken. Alle hytter har dyner og puder, men du skal selv medbringe sengelinned og lagner.

Morgenmadpris Voksne Kr 79,

Lige her har vi sammensat en lille rutevejledning, så du kommer godt frem til stedet. Tjek de forskellige faner ud og få et overblik over de typer af overnatning vi tilbyder. Hvis du gerne vil bo lidt mere behageligt, så har vi, i samarbejde med udvalgte hoteller på Fyn, lavet særlige hotelpakker med partoutbillet og overnatning. Herunder kan du se hvad vi tilbyder på årets Heartland.

  • Her er virkelig mulighed for at genfinde sig selv eller komme væk fra hverdagens stress og jag.
  • Sol og Strander Fanøs lokale udlejningsbureau med feriehuse og ferielejligheder til små priser.
  • Hos Hvidbjerg Strand i Blåvand lige ved Vesterhavet har I mange forskellige muligheder for at overnatte.
  • De er omgivet af æbletræer og placeret i umiddelbar nærhed af vores udendørs restaurant, butikken, produktionen og toiletterne.

Ikoma Wild Camp ligger ikke inde i selve nationalparken men i Grumeti Game Reserve area, og er er specielt anbefalelsesværdig i sommermånederne. Forlæng din Bakken-tur med en rolig overnatning på et af de mange overnatningssteder i Lyngby og omegn. Hvad end i skal holde familie-træf, lejrskole, fødselsdage, kurser konferencer kan vi tilbyde de helt rigtige faciliteter. Mange af vores gæster er ivrige lystfiskere, hvorfor vi har renseplads, røgeovn og frysefaciliteter. Det er oplagt at tage fiskegrejet med til Withens Camp. Uanset hvilken årsag du besøger Withens Camp, så er døren altid åben, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Andre Former For Overnatning På Camping

Der er en hyggelig overdækket Open Air restaurant og god swimmingpool i haven samt bar/internet osv. Highview Hotel er en herlig blanding af en safarilodge og et landhotel, hvor man både får dyrelivet, men også landsby og kaffeplantager. Highview Hotel ligger nær landsbyen Karatu i skovene ved Ngorongoro Conservation Area og har utrolig smukke omgivelser. 40 min. til Ngorongoro krateret og Lake Manyara og 1½ time til Tarangire. Se vores video af de fantastiskeTanzania safari Camps. Vores campingplads er udgjort af 158 vogn- og teltpladser i forskellige størrelser og beliggenhed, så vi har helt sikkert en dejlig plads der passer til jeres ønsker.

Feriehuse

Måske det bliver jer, der fanger sådan en krabat her i Gudenåen. Camp California er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du tager din egen campignvogn med, og så sørger vi for ekstra luksus. Hvorfor bakse rundt med pløkker og teltdug, når vi kan gøre arbejdet for dig? Vi har en camp til enhver smag og ethvert behov, og du kan få overblikket lige her. Camp Inn Hotel Amsterdam ligger på Willem de Zwijgerlaan 350 i Bos en Lommer, 2,8 km fra centrum af Amsterdam.

Camping I Egen Vogn, Autocamper Eller Telt

Endelig har vi 25 hyggelige og billige campinghytter. Så uanset om du vil holde ferie i vores dejlige natur eller bo billigt tæt på København, så kan vi finde overnatning til dig. Henne Strand Camping & Resort er en 5-stjernet campingplads, placeret midt i det sydvestjyske område – præget af hvide sandstrande, klitter, hede og skov. I de smukke Usambarabjerge, nær Lushoto ligger Mullers Lodge højt oppe ad de skovklædte bjergsider i 1.700 meters højde. Oprindeligt hed det Grants Lodge, efter Grant, en af de første europæiske beboere i området.

I tilmeldingen er det muligt at afkrydse, om I ønsker jeres oplysninger delt på en deltagerliste, så I har mulighed for at arrangere samkørsel. Overnatningen foregår i Universes camp-telte. Du må gerne tage din hund eller husdyr med i hytterne. Vi gør dog opmærksom på at slutrengøring er obligatorisk når man medbringer kæledyr. Hvis eftersøgningen lyder på traditionelle feriehytter, så har vi her 4 gode bud.

Randers City Camp

Der er mulighed for en masse hygge, herunder forskellige topersoners spil, terrasse med god plads og en pladespiller med forskellige LP’er til. Der er et lille køleskab og mulighed for at koge vand, men ikke et decideret køkken. Camp Blixen er et romantisk safaritelt udstyret med dobbeltseng, køleskab, safaristole mm.

I Camp Palm Beach tilbyder vi to forskellige overnatningsmuligheder, hvor der er plads til op til 4 personer! Vælg selv mellem vores fede nye Festihuts-træhuse eller bo i de flotte Wig-Wams! Og selvom Folkemødet foregår i Allinge, kan du sagtens overnatte på resten af øen. Der er nemlig ikke langt fra den ene ende til den anden. Med gode busforbindelser fra hele øen til og fra Allinge og særlige p-pladser lige udenfor festivalpladsen i Allinge, er det nemt at komme til og fra Folkemødet.